Na zaledwie dwa dni na Zielonej Plaży w Pucku stanęły mobilne restauracje zrzeszone w Lidze FoodTrucków. Oferowały posiłki i przekąski z najróżniejszych zakamarków świata. Od słodkości po pikantne i kwaśne potrawy. Do wyboru były najróżniejsze burgery, kuchnie gruzińska, meksykańska i tajska, frytki belgijskie, smażony ser, zapiekanki, pizze, hot dogi, kurczak w panierce, a także znajdą się smakołyki dla amatorów słodkości.
Na Zielonej Plaży w Pucku jest dużo miejsca, dlatego łatwiej jest zachować dystans społeczny, który jest tak ważny w dobie koronawirusa. Przy wejściu do foodtruckowej areny w Pucku należało zdezynfekować ręce - w tym celu stały tam specjalnie przygotowane pojemniki.
- Lato już się zbliża, więc wracamy do Pucka. Już 20 - 21 czerwca kolejny raz przyjadą najlepsze mobilne restauracje z całej Polski, które swoją różnorodnością serwowanych dań rozpieszczą Wasze podniebienia - zapraszała Liga Foodtrucków. - Zabierajcie rodziny, przyjaciół i znajomych.
Jak działają oszuści - fałszywe SMS "od najbliższych"
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?