MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 14
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jajko wbij do miseczki, roztrzep widelcem i posmaruj nim...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ekspresowe paluchy z ciasta francuskiego z czosnkiem i fetą. Poznaj przepis na pyszną i chrupiącą przekąskę. Ten przysmak zrobisz w 5 minut

Paluchy z ciasta francuskiego. Krok 3

Jajko wbij do miseczki, roztrzep widelcem i posmaruj nim ciasto. najłatwiej zrobić to silikonowym pędzelkiem lub spodem od łyżeczki. Rozsmaruj na cieście także czosnek przeciśnięty przez praskę. Posyp całość rozkruszoną fetą, czosnkiem niedźwiedzim i bazylią. Jeśli feta nie była bardzo słona, możesz posypać ciasto także szczyptą soli.

Zobacz również

Tanki, działa i śmigłowiec w akcji, czas zacząć Dni Czołgisty w Bornem Sulinowie

Tanki, działa i śmigłowiec w akcji, czas zacząć Dni Czołgisty w Bornem Sulinowie

Modrić: Nie wiem, skąd sędziowie wzięli te 8 doliczonych minut. Futbol jest okrutny

Modrić: Nie wiem, skąd sędziowie wzięli te 8 doliczonych minut. Futbol jest okrutny

Polecamy

Jak przygotować dziecko na wakacyjny wyjazd? O tym musisz wiedzieć

Jak przygotować dziecko na wakacyjny wyjazd? O tym musisz wiedzieć

Wybierasz wakacje nad morzem? Spędź urlop na polu namiotowym

Wybierasz wakacje nad morzem? Spędź urlop na polu namiotowym

Co z podwyżkami dla nauczycieli od nowego roku? Kolejne spotkanie MEN i związków

Co z podwyżkami dla nauczycieli od nowego roku? Kolejne spotkanie MEN i związków