Szefowa kuchni prezentuje nowoczesne podejście do gotowania. Większość potraw serwowana jest zgodnie z metodą sous-vide, która polega na wielogodzinnym gotowaniu produktów w niskiej temperaturze. Podstawową zaletą takiego gotowania jest uzyskanie lepszego smaku i aromatu potraw, przy zachowaniu pełnej wartości odżywczej produktów.
W menu znajdziemy m.in. pierś z kurczaka, polędwiczki wieprzowe i łososia przygotowane właśnie metodą sous-vide. Są też grillowane krewetki za 22 zł oraz bulion wołowy z płatkami wołowiny i warzywami za 12 zł. Dbający o linię mogą wybrać np. sałatkę norweską za 21 zł.
Po smacznym jedzeniu można przenieść się na drugi poziom do kręgielni, na 8 torów. W "Enjoy Club & Bowling" organizowane są również imprezy tematyczne. 12 czerwca odbędzie się spotkanie wolnych 30-latków o nazwie "Z nieba Ci nie spadnie". Po wakacjach mają być m.in. wieczory taneczne w rytmie tanga.
Jak działają oszuści - fałszywe SMS "od najbliższych"
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?