MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Chrupanie sprawia, że jesteśmy uważni...
fot. freepik

Zmniejsza stres i napięcie szczęk. Poznaj 5 powodów, dlaczego tak bardzo lubimy chrupać. Zobacz chrupiące produkty, po które sięgamy

Dlaczego chrupiące jedzenie jest dla nas atrakcyjne?

Chrupanie sprawia, że jesteśmy uważni

Chipsy, jabłko, marchewka czy tost – to wszystko chrupiące produkty, które uwielbiamy jeść i na które prawie zawsze mamy ochotę. Chrupanie sprawia też, że stajemy się bardziej uważni – skupiamy się na tu i teraz, na kolejnych trzaskach w naszej buzi i nie odpływami myślami.

Zobacz również

II LO w Radomsku gości uczennicę z Francji. To część międzynarodowego projektu

II LO w Radomsku gości uczennicę z Francji. To część międzynarodowego projektu

Uczniowie zaskoczeni po maturze z geografii. „Myślałam, że się popłaczę”

NOWE
Uczniowie zaskoczeni po maturze z geografii. „Myślałam, że się popłaczę”

Polecamy

Puszyste drożdżówki z truskawkami. Ten rarytas rozpływa się w ustach

Puszyste drożdżówki z truskawkami. Ten rarytas rozpływa się w ustach

Google będzie wiedziało o zhakowaniu twojego telefonu przed tobą

Google będzie wiedziało o zhakowaniu twojego telefonu przed tobą

Brak leczenia może doprowadzić do raka. Nawet 95 proc. pacjentów nie wie, że choruje

Brak leczenia może doprowadzić do raka. Nawet 95 proc. pacjentów nie wie, że choruje