WEŹ UDZIAŁ I ZGŁOŚ SWÓJ PRZEPIS
Swoją profesję doskonaliłem w położonej przy krakowskim Rynku restauracji Taco Mexicano. Potem przyszła pora na doskonalenie umiejętności w kuchni polskiej w hotelu Logos oraz w wyróżnionej przez przewodnik Michelin w 2008 i 2009 roku restauracji „Miód Malina”.
Doświadczenie zdobyte na stanowisku szefa kuchni pozwoliło mi na kontynuowanie kariery i sprostanie nowym zadaniom. Od sierpnia 2016 roku jestem szefem kuchni Bistro Beta.
Zobacz także: Bistro Beta - nowoczesna kuchnia polska i europejska
SPRAWDŹ PRZEPISY KRZYSZTOFA URBAŃCZYKA:
Gołąbki z liści kiszonej kapusty z nadzieniem z ryby
Sałatka z pikantnych, kiszonych warzyw
Smażony filet z karpia
Krem z dyni
Pierś z kurczaka zagrodowego na pure
Temat aborcji wraca do Sejmu.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?