Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Niewiele lepiej oceniono zdecydowanie zbyt tłusty gulasz.
-...
fot. Fot. Piotr Furtak

"Kuchenne Rewolucje" z Człuchowa. Jak wrażenia po obejrzeniu odcinka o Bistro prosto z targu?

Niewiele lepiej oceniono zdecydowanie zbyt tłusty gulasz. - To jedno wielkie gówno – komentowała Magda Gessler. - Nie wiem kto go robił – mówiła kelnerka. Kotlety mielone miały czerwone mięso w środku, co według gwiazdy miało świadczyć o bardzo dużej zawartości saletry w niezbyt świeżym mięsie. Kotletowi devolay dostało się natomiast za to, że nie był smażony na klarowanym maśle, lecz na oleju. Jedynym pozytywnym akcentem kulinarnego przywitania Magdy Gessler miała być surówka przygotowana przez panią Krysię pracującą na kuchni. - Reszta ekipy do zwolnienia – podsumowywała Magda Gessler.

Zobacz również

Święto Konstytucji 3 Maja w Żywcu. Zobaczcie ZDJĘCIA!

Święto Konstytucji 3 Maja w Żywcu. Zobaczcie ZDJĘCIA!

Górnik Zabrze. Jan Urban: Kontuzja Szymona Czyża wygląda na poważną

Górnik Zabrze. Jan Urban: Kontuzja Szymona Czyża wygląda na poważną

Polecamy

Sprawdź najciekawsze atrakcje Warszawy. Co robić w stolicy podczas majówki?

Sprawdź najciekawsze atrakcje Warszawy. Co robić w stolicy podczas majówki?

Przełomowe odkrycie, które pomoże w odchudzaniu! Ta tkanka spala najwięcej kalorii

Przełomowe odkrycie, które pomoże w odchudzaniu! Ta tkanka spala najwięcej kalorii

Od czego robią się przebarwienia i jak się ich pozbyć? To radzą ekspertki

Od czego robią się przebarwienia i jak się ich pozbyć? To radzą ekspertki